Stranden nästa..

Strax drar jag och en kompis ner till Tylösand, sen ikväll blir det bio med några tjejer. Baksmällan blir det, någon som har hört något om den var bra/dålig eller rent av sett den kanske? :)


Jag tycker ni borde lyssna på Olas nya singel, visst jag är ett riktigt Ola fan men den här är verkligen härlig :)

Hemmagjord ansiktsmask.

För några veckor sedan gjorde jag den med första med yoghurt och honung, min hud blev mycket bättre och man blev väldigt len i ansiktet. Dem här är både lätt att göra och att applicera, dem verkar snabbt och man känner sig på en gång fräschare. Jag tycker verkligen ni ska testa dem och välja själva vilken som passar er hud.. Hoppas ni blir nöjda över resultatet  :)

Irriterad eller normal hy
1 msk honung+ 1 msk naturell yougurt
Blanda ingridienserna och massera noga in dem i huden. Ha masken i 20-30 minuter för bästa resultat. Skölj sedan av med vanligt vatten,  och wólla så har du skinande hy.

Torr eller åldrad hy
Då rekomenderar jag avokado som applicering. Eftersom avokadon består av omättat fett är det extra bra för torr hy.
Mosa avokadon och massera in den i huden och låt den verka i 20 minuter och skölj sedan med vanligt vatten.

Akne och finnig hy

Denna ansiktsmasken rengör din hy och innehåller c-vitamin och ger mer lyster åt din hud. Den motverkar finnar och andra orenheter i hyn.
1 klyfta citron+ 2 msk vinäger+ 1 dl vatten.
Blanda ihop ingridienserna applicera sedan på hyn och låt verka minst 20 minuter. Tvätta sedan av med ljummet vatten och känn dig fräsh på nolltid och visa upp ditt vackra ansikte!



Vilka skönhetstips har ni?

Sitter ute i trädgården och steker ;)

Hm.. Inte ett moln så långt ögat kan nå, inte en droppe regn på flera dar och med en glass i min munn lalalala.. Nu känns det verkligen som sommar, helt enkelt underbart.

Just nu sitter jag och Tarzan och steker lite i trädgården för jag orkade verkligen inte åka ut till stranden idag pluss att jag nästan brände mig igår. Helgen har varit toppen, först då restuarngbesök med familjen på fredagen därefter gick vi på bion the proposal, som jag varmt rekomenderar. En riktig sån feelgood film. På lördagen hade jag vattenkrig med Oliva och Pillen och tog bara det allmänt lungt, på kvällen åkte vi ner och köpte massa gott och hyrde filmen revolutionary road. Den hade fått jätte bra kritik, men vi tyckte inte alls att den var något att hänga i granen.



Igår hängde jag och tre andra kompisar på tylösand hela dagen och stekte, inte helt fel :)



Nu väntar jag på att Pillen ska komma.. Titta förbi lite senare så ska ni få ett toppen hemmagjord ansiktsmask tips. Ha en skön Måndag:)


För att komma i stämning kan ni lyssna på denna sommardängan..

Här kommer bilder från veckan :)

Här är ifrån resan till funcity med familjen Laiback + Sofia,Veronica och Emilia.



Här är ifrån när vi badade på simba igår.



Här är en bild på dem jag umgåts med idag, Pillen, Teddie och hennes lillasyster Olivia.


Vi hörs snart igen! Då blir det bl.a. en liten recension om gårdagens bio och restaurangbesök :)


Förlåt för dålig uppdatering ..

Jag har inte varit hemma på några dagar utan sovit hos Emma därav den dålig uppdattering, tänkte att jag kortfattat skulle säga vad jag har haft för mig. På onsdagen åkte jag ut till Stallet och var där med Emma and co medans hon red. Därefter åkte vi till ett jättemysigt litet fik, sen bar det av till stranden för hela familjen och stekte. Kvällen tog vi bara det lungt och kollade lite tv. Däremot blev det lite mer fart igår, då vi åkte till funcity hela högen. För er som inte vet vad funcity är så är det en slags nöjes/vattenland park. Det var faktist riktigt kul även fast jag är 16 år och jag skulle tippa på att parken är byggd för 8 åringar. På kvällen red Emma ut en runda så jag sprang efter, inte så långt men blev ändå svettigt med tanke på värmen, fast man ska absolut inte klaga, jag älskar det!
Idag har vi bara tagit det lungt och varit på Getinge badet en stund. Nu har jag precis kommit hem och kollar lite på oc, ska strax göra mig i ordning inför kvällen. Jag ska först äta på en resturang med min familj+ Pillen därefter tror jag att vi åker till någon kompis eller bara kanske hyr en film och tar det lungt hemma, vi får väl se vart vindarna bär ..
Förlåt för ett väldigt långt och ganska tråkigt inlägg.

Ni har antagligen hört att Michael Jacson dog igår, måste erkänna att jag blev förvånad. Visst, han har noginte varit någon ängel men jag tycker inte att det förändrar hans musik. Den var och är fortfarande enormt bra, vissa låtar är oförglömliga såsom Billy jean och thriller. Det spekuleras mycket ifall han tog självmord eller inte, men det får obduceringen visa. Vart fall tycker jag att han ska få vila i frid. :(

Imorgon lägger jag upp bilder från funcity och ifrån idag, bäst att jag skyndar mig nu så att mina päron inte blir allt för arga när jag blir sen. :)
Vad ska ni göra ikväll förresten?

Go Sweden! :)

Jag och pappa såg precis klart u21 matchen mellan Sverige och Serbien. Äntligen var det en kanonmatch för oss, Sverige vann nämligen med 3-1. Det var ganska känsloladdat möte med några utvisningar, men vi kom iallafall till Semifinal nu ju. Inte illa pinkat  tycker jag för de blå gula landet.

Tittade ni på matchen? :)


Hjärtligt välkomna mina damer och herrar!

Okej, det här känns kul men lite ovant, som om man inte riktigt vet vad man ska skriva om för att få intresserade läsare som vill kika in i min blogg fler gånger.. Så ni får mer än gärna skriva lite föslag på vad ni vill läsa om.

Idag har jag spenderat dagen på tylösand och stekt en del med några tjejkompisar och några killar. Därefter åkte jag och Linnéa till en glassbar och tog varsin glass, mums. Nu i kväll har jag bara lagat mat och kollat lite på oc som förövrigt är den bästa tv serien enligt mig.
Nu tänkte jag gå ut och springa/gå en runda, visst är det härligt när endorfinet bara pumpas ut i kroppen efteråt och man blir så här lagom pigg.
 Vad har ni gjort idag? :)

Tillsist vill jag tacka Pillen för designen, den blev toppen snygg!

Tyckte att detta var en passande första bild. Den är på vi faddrar från i våras ,man blir så glad av den :)

Bilden är på oss faddrar från i våras, man blir så glad av den så tyckte den passade som första bild.

Gästbloggar!

Hejsan! Här har ni gästbloggaren själv, LinneaHilje. Jag ska nu sätta mig ner och försöka göra en någurlunda fin design till Lisa. Hoppas ni kikar in här oftare.

Puss!♥


Jag och söta lisa på challis avslutningsfest!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0