Grattis syskonen Almelund.

Ja nu har vi firat klart mina syskon, det blev lite träningskläder till Nicke och ett våffeljärn till Mia ifrån mig, dem blev så glada så, tur det :)
Ätit riktigt god mat och chokladmouse tårta, tur att jag sprang innan annars hade jag nog vägt 5 kg mer än innan, haha. Nu sitter jag och läser på lite om diktatur inför en lektion i skolan imorgon, vad tycker ni symboliserar en diktatur och tror ni det finns några positiv saker som kan tillföra om man har det?
Snart kommer min BFF Linnéa hem och då ska vi ut med hundarna en runda om det inte öser ner, inte träffats på länge så saknat henne massvis. Vi hörs, xoxo / Lisa


Dags för en springtur..

Igår blev hm lite annorlunda ifrån vad jag hade tänkt och planerat, det blev ingen kräftskiva p.ga att de som vi skulle till hade maginfluensa och det blev ingen städning för den delen heller p.ga min lathet.. Men jag hade en mysig dag ändå, åkte till hundbadet med Frasse, Tarzan och syrran på dagen, blåste lite men hundarna tyckte det var jätte kul så det var de värt. På kvällen hade vi istället kräftskiva med familjen och spelade spel och kollade lite film, så det blev en helt okej Lördagskväll ändå, jag somnade vartfall efter typ en timmes läsning av twilight, den är verkligen galet bra och berondeframkallande. Nog snackat om gårddagen, nu ska jag sätta på mig löparskorna och bränna lite fett ;) Här är en bild från stranden igår på Frasse, han ser skit stor ut där men men haha.
I eftermiddag ska vi ha massa gäster här och fira syskonen, så det blir nog inte att höras fören imorgon.

Ha en bra och skön Söndag alla läsare :)


Det är dags för Fredagsmys om det så är det sista jag gör..

Nu vad det slut på bloggpausen, jag hinner verkligen inte med allting i veckorna nu i början, men det ska bli bättring angående uppdatering på bloggen. Har ätit super god kryddig mat som jag gjort själv med lite hjälp av mamma och nu ska hela familjen kolla på film och svulla i oss massa godis, mums. Det är såhär fredags mys ska vara tycker jag. Imorgon blir det fullt upp så jätte skönt att för engångs skull ta det lite lugnt. Hoppas ni får en härlig fredagkväll & vi hörs imorgon bitti :)

g

Bloggpaus..

Från och med nu har jag bloggpaus till Fredag, ledsen men jag hinner inte skriva en enda vettig sak här ändå så.. Vad är man säger " den som väntar på något gott väntar aldrig för länge" :)

Tänk att denna speciella dag är klar..

Åh första dagen på Sannarp avklarad och jag kan erkänna jag var lite nervös imorse.. Men det släppte så fort jag kom dit, fått en riktigt härlig klass med trevligt folk så jag ska nog klara mig i 2,5 år. Sen åkte jag till stan med massa tjejer och fikade, jätte mysigt. Just nu, har jag bytat om för femtioelfte gången ikväll bara för att veta vad jag ska ha på mig imorgon och ännu har jag inte hittat något bra haha, patetiskt men sant .. Hoppas att eran dag har varit lika bra och att ni trivs om ni börjat gymnasiet :)
 


Första dagen på gymnasiet outfit :)

Om man inte tar sig själv på allvar, vem kommer då att göra det?

Jag hinner tyvärr inte lägga upp bilder från Frankrike/Spanien resan, det är för mycket just nu men tur som ni har, har mitt kär resesällskap Linnéa varit så duktig och laddat upp massa "vackra" bilder på mig, men även på där vi varit och på stranden/byn och på oss tillsammans o.sv. Så det är bara att kika in här om ni är nyfikna på hur de ser ut. :)

Det händer inget direkt intressant i mitt liv just nu, bara en massa saker som ska fixas innan Onsdag då jag börjar gymnasiet, på Sannarps skolan. Skriver mer om min såkallade utbildningen i nästa inlägg. Nu måste jag rusa innan Frasse kissar inne haha. Ta hand om er :)

Home sweet regninga home :)

Nu är jag hemma eller rättare sagt varit det i en dag redan.. Det var inte direkt överdriver vackert väder som välkomnade oss tillbaka men lite mysigt typiskt sverigesommar väder så. Vi har iallafall haft det toppen, sol och bad med massor av skratt och roligheter, detaljer kanske kmr imon om jag har tid. Nu ska jag sova men kika in om några dagar så ska jag ha försökt lägga upp bilder från resan. Sov gott :)

Hola Amigos! :)

Jag tankte bara slanga in ett utomlandsinlagg och saga att vi har det toppen, klockan ar runt elva och det ar 27 grader just nu. Vi solar, badar och bara njuter av att inte behover vara hemma i regn och rusk. Jag hoppas allt ar bra med er och att ni inte regnar bort dar hemma. Ha en bra vecka, for det ska jag ha.
Har ar en bild pa den delen dar vi bor nu, costa brava kusten heter den och ar jatte vacker. :)

FILMTIPS OMGÅENDE!

Godmorgon gott folk! Jag efterlyser bra filmer, alltifrån skräckisar till romantiska komedier, gamla godingar eller ny höjdare? Blir väldigt tacksam för alla tips, för jag och pillen måste ladda hem massa bra filmer på hennes laptop till Frankrike och Spanien & just nu ligger min fantasi under nollan på en skala 1-10.

 SÅ HJÄLP OSS! :)

RSS 2.0