Vita non est vivere sed valere vita est..

Vi får jobba, vi får slita, vi får läsa, vi får skriva och plugga hela kvällen för att vi ska få mvg på funktionsmodellen..

Ja så känns det just nu, läxa hit, prov dit, inlämning hit och glosförhör dit. Visst förstod jag att Nv skulle bli tufft, men såhär mycket plugg trodde jag faktist inte. Nu är det bara att fortsätta att nörda sig med matteboken och hoppas på att mina hjärnceller börjar arbeta för fullt.

Tog precis en break och gjorde en busenkel citron-äppel paj, för att Marina och hennes mamma strax kmr över. Visserligen avskyr jag citron men kul att se när andra tycker det är gott och de blir ju mer till dem så :)
Sen ikväll blir det antingen en joggingtur eller att gå ut med vovvarna en långrunda. Vart tog den sportiga Lisa vägen? Måste börja träna mer igen och bli nyttig, haha jag lovar dock ingenting för antagligen lär jag bryta trenden lika fort som jag skriver Lisa är bäst..

Ha en skön Söndag mina läsare!
xoxo L



Att ta medicin är inte roligt, men att ha roligt är bra medicin.

Jag är urusel på att blogga, jag funderade till och med på att lägga ner bloggen imorse men icke sa nicke, den får stanna kvar oavsett om jag uppdaterar 1 gång i timmen eller 1 gång i månaden. Mitt liv flyter på, varken några riktiga höjdpunkter eller några djupa dalar i tillvaron, men som sagt vardagligt så man ska inte klaga.


Tänkte faktist tillgägna detta inlägget till denna underbara tjej, som gör mitt liv betydligt mkt roligare. Det finns tillfällen då jag tänker om jag skulle stått ut högstadie tiden utan henne. Vi är så lika, hur vi tänker, vad vi gör och vad vi säger, vi känner verkligen varandra innan och utan. Du finns så långt in du kan komma i mitt hjärta och där lär du stanna i en lång tid framöver. För hur skulle jag klara mig utan dig, min finfina Linnéa Hiljegren som jag älskar så högt här på jorden? Det hade verkligen inte gått, min bästa vän. Man vet aldrig om man dör om 50 år eller imorgon och jag vill aldrig ångra mig i graven för saker som jag egentligen borde sagt hela tiden, så..
Tack för att du finns och för att du är så fantastisk, som du verkligen är!


"A best friend is like a flower, a rose to be exact.
Or maybe like a brand new gate that never comes unlatched.
A best friend is like an owl, both beautiful and wise.
Or perhaps a best friend is like a ghost, whose spirit never dies.
A best friend is like a heart that goes strong until the end.
Where would we be in this world if we didn't have a best friend. "


Det är bra att vara två, ensam kan man inte klia sig på ryggen.

Idag har varit en helt vanlig dag, skolan och massa lektioner, efter skolan hem till Charlie, kolla lite tv och film, sedan snabbt hem och äta lite, förutom en liten detalj så har dagen alltså varit lugn och som vanligt.
Det enda som utmärkte dagen var; Klantig och tidsoptimst som jag är, uppfattade jag inte att vi hade ledarsamling i stan (som vi har varje gång), utan jag cyklar stressande till Kärleken där jag står och väntar i 10 minuter innan jag fattar att något är fel. Jag får höra av en tant att jag skulle varit i stan för en kvart sedan, så jag trampar hemåt  för att ta mopeden, så att så snabbt som möjligt ta mig ner till stan. Självklart har jag glömt nycklarna hemma och det är låst, så får trampa till pappa och mamma som är ute och går 2 km bort, hämta nycklen, snabbt tillbaka (uppförsbackar) Pust*.. Efter mycket om men kom jag ner till stan, var bara 49 minuter sen, inte dåligt av mig. Jag tänkte inte alls när jag cyklade till mamma och pappa " Fyhundan,vad du är klantig Lisa!" nejnej, absolut inte..

Väl nu har jag kollat idol som alla andra kvällar denna veckan. Jag tycker egentligen det inte har varit någon som man tänker "WOW" om, absolut inte som när min älskade Ola var med! Men självklart har jag några favoriter, det är just nu Erik, Rasmus & Tove. Vilka hejar ni på Idol 2009? :)

Bilden föreställer David även kallad "fjantonen", min käre killkompis, som fyller 18 år imorgon! Ha en toppendag och ät lite tårta åt mig också är du snäll :)


RSS 2.0